Ajankohtaista

Kesän aukioloajat

Olemme avoinna koko kesän normaalisti, eli ma - pe klo 8-16. Kesälomat pidämme porrastetusti, joten palvelu pelaa kesälläkin. Tervetuloa!

lue lisää

Uusi työntekijä Riikka Kaisto

Meitä on nyt jo kymmenen! Riikka Kaisto (os. Alakärppä) palasi opintorupeaman jälkeen töihin. Riikka aloittaa kokopäiväisenä 1.4.2017 . Riikan vastuualueena on asiakkaiden kirjanpito sekä palkanlaskenta.

lue lisää

Uusi yrittäjä – hyödyllistä tietoa

Uusi yrittäjä tai yrittäjäksi aikova Voimme olla suureksi avuksi toimintasi alkutaipaleella. Jokaisen ei tarvitse ”keksiä pyörää uudelleen” sillä meillä on pitkältä ajalta kertynyttä kokemusta erilaisten ja erikokoisten yritysten kanssa toimimisesta. Asiakkaanamme...

lue lisää

Tärkeitä lukuja v. 2017

Asiakastiedotteestamme löydät tärkeitä lukuja vuodelle 2017: Tärkeitä lukuja 2017 Tärkeitä lukuja 2016 Tärkeitä lukuja...

lue lisää

TAL-PHT -tutkinto Katja Heikkilälle

Palkanlaskija Katja Heikkilä on suorittanut vaativan Taloushallintoliiton PHT-tutkinnon. Tämä vahvistaa entisestään vahvaa palvelualuettamme palkanlaskentaa. Onnittelut Katjalle!

lue lisää

Uusi työntekijä Tuula Kontio

Saimme entisestään lisää palvelukykyä , kun Tuula Kontio aloitti työt Tilialakärpän palveluksessa 3.10.2016 . Tuulan vastuualueena on asiakkaiden palkanlaskenta ja kirjanpito.

lue lisää

Uusi työntekijä Miia Piltonen

Saimme entisestään lisää palvelukykyä , kun Miia Piltonen aloitti työt Tilialakärpän palveluksessa 1.4.2016 . Miian vastuualueena on asiakkaiden kirjanpito sekä muu taloushallinto.

lue lisää

KLT-tutkinto Sakari Kumpulalle

Yritysneuvoja Sakari Kumpula on suorittanut vaativan Taloushallintoliiton KLT-tutkinnon. KLT on taloushallintoalan asiantuntijatutkinto ja arvostettu merkki ammattitaidosta. Toimistossamme on nyt jo 3 KLT-kirjanpitäjää. Onnittelut Sakarille!

lue lisää
Logo: Tilialakärppä Oy - Palveleva tilitoimisto