Ajankohtaista

Uusi työntekijä Sanna Eriksson

Vahvistimme joukkoamme, kun Sanna Eriksson aloitti työt syyskuun alussa. Sanna on koulutukseltaan Tradenomi ja hänen tehtävänä on asiakasyritysten kirjanpitotyöt ja asiakaspalvelu. Saimme Sannasta osaavan ja motivoituneen tekijän.

lue lisää

Kesän aukioloajat

Olemme avoinna koko kesän normaalisti, eli ma - pe klo 8-16. Kesälomat pidämme porrastetusti, joten palvelu pelaa kesälläkin. Tervetuloa!

lue lisää

Asiakaskyselyn tulokset

Toteutimme loppuvuodesta 2017 asiakaskyselyn, johon saimme mukavan määrän vastauksia. Pyrimme panostamaan hyvään palveluun ja olemaan aidosti Palveleva tilitoimisto. Tämä näkyi kyselyn tuloksissa. Vastaajat olivat poikkeuksetta tyytyväisiä palveluumme....

lue lisää

Uusi työntekijä Riikka Kaisto

Meitä on nyt jo kymmenen! Riikka Kaisto (os. Alakärppä) palasi opintorupeaman jälkeen töihin. Riikka aloittaa kokopäiväisenä 1.4.2017 . Riikan vastuualueena on asiakkaiden kirjanpito sekä palkanlaskenta.

lue lisää

Uusi yrittäjä – hyödyllistä tietoa

Uusi yrittäjä tai yrittäjäksi aikova Voimme olla suureksi avuksi toimintasi alkutaipaleella. Jokaisen ei tarvitse ”keksiä pyörää uudelleen” sillä meillä on pitkältä ajalta kertynyttä kokemusta erilaisten ja erikokoisten yritysten kanssa toimimisesta. Asiakkaanamme...

lue lisää

TAL-PHT -tutkinto Katja Heikkilälle

Palkanlaskija Katja Heikkilä on suorittanut vaativan Taloushallintoliiton PHT-tutkinnon. Tämä vahvistaa entisestään vahvaa palvelualuettamme palkanlaskentaa. Onnittelut Katjalle!

lue lisää
Logo: Tilialakärppä Oy - Palveleva tilitoimisto