Tilialakärpän sukupolvenvaihdos saatetaan loppuun elokuun 2018 lopussa. Ilkka ja Ritva Alakärppä luopuvat omistuksestaan ja Mikko ja Hanna Alakärppä jatkavat yrittäjinä.

Ilkka on toiminut yrittäjänä vuodesta 1990 lähtien ja viimeinen varsinainen työpäivä on 31.7.2018.

”Yrittäjäura tilitoimistoalalla on ollut mielenkiintoista ja ala on kehittynyt valtavasti toiminta-aikanamme. Olemme keskittyneet palvelemaan asiakasta hyvin ja tämä on näkynyt toimintamme kehittymisessä positiivisesti. Nyt on sopiva hetki luopua yrityksestä ja keskittyä nauttimaan lisääntyvästä vapaa-ajasta. Sukupolvenvaihdosta on merkittävästi helpottanut useita vuosia sitten tehty suunnitelma, joka on enää lopputoteutusta vailla. Yritystoimintamme on hyvissä käsissä ja henkilökunta on ammattitaitoista ja motivoitunutta. Haluamme kiittää asiakkaitamme kuluneista vuosikymmenistä sekä toivottaa Mikolle, Hannalle ja muulle henkilökunnalle menestystä! ”

 Mikko on ollut yhtiön palveluksessa n. 15 vuotta ja toimitusjohtajana viimeiset 10 vuotta.

”Hyvin suunniteltu ja toteutettu sukupolvenvaihdos tulee sujuvaan päätökseensä ja toimintamme jatkuu normaalisti. Olemme erittäin motivoituneita jatkamaan tilitoimistotoimintaa vielä pitkään. Haluamme edelleen panostaa ammattitaitoiseen ja ystävälliseen palveluun, mikä on Palvelevalle tilitoimistollemme ensiarvoisen tärkeää. Hyvästä palvelusta olemmekin saaneet kiitosta. Meillä on todella hieno henkilökunta ja teemme yhdessä työtä asiakkaidemme parhaaksi. Puolisoni Hanna ottaa myös enemmän roolia yrityksessämme ja alkaa hoitaa toimistomme myyntilaskutuksen sekä muita hallinnollisia töitä. Kiitokset vanhemmilleni Ilkalle ja Ritvalle, jotka ovat luoneet hyvän perustan ponnistettavaksi. Toivotamme antoisia vapaapäiviä ja kiireetöntä eläkeaikaa!”