Viruksen leviämisen hidastamiseksi suljemme toimistomme asiakastapaamisilta tiistaista 24.3. lähtien toistaiseksi ja palvelemme teitä etänä normaalien aukioloaikojemme puitteissa. Veronkanto ja palkanmaksu on tunnistettu yhteiskunnalle kriittisiksi tehtäviksi, joten suojelemme henkilökuntaamme epidemialta. Voit olla meihin yhteydessä kaikissa kysymyksissäsi puhelimella tai sähköpostilla.

Pyrimme turvaamaan kaikkien asiakastöiden tekemisen ja minimoimaan epidemian vaikutukset toimintaamme. Ilmoitamme teille viipymättä, mikäli palvelujen tuottaminen vaarantuisi. Poikkeusoloissa on erityisen tärkeää, että toimitatte aineistot sovitun aikataulun mukaan. Kirjallisen aineiston osalta toivomme teidän jättävän ne postilaatikkoomme tai sopimaan toimituksesta kirjanpitäjäsi kanssa etukäteen.

Sovitut palaverit järjestetään puhelimitse. Toivomme teidän välttävän henkilökohtaista asiointia toimistollamme, ellemme ole erikseen sopineet tapaamisesta toimistolle. Luonnollisesti luotamme siihen, ettet saavu henkilökohtaiseen tapaamiseen, jos sinulla on ylähengitystieoireita.

Tässä muutamia käytännön ohjeita tilitoimistoyhteistyöhön poikkeustilan:

  • toimita vähäinen tositeaineisto ja muu aineisto skannattuna kirjanpitäjäsi sähköpostiin
  • toimita paperiaineisto postitse tai tuomalla postilaatikkoomme (tyhjennämme laatikkoa useita kertoja päivän aikana)
  • mikäli tositeaineisto ei mahdu postilaatikkoon tai sitä ei muusta syystä voi jättää laatikkoon, soita kirjanpitäjällesi ja sovi aineiston toimituksesta ulko-ovelle
  • tilinpäätöksen, pöytäkirjojen ym. allekirjoitus onnistuu sähköisesti (kirjanpitäjäsi ohjeistaa)
  • soita tai lähetä sähköpostia, kun tulee kysyttävää tai haluat keskustella

Mikäli yritystäsi uhkaa kassakriisi liiketoiminnan supistumisen vuoksi, ole pikaisesti yhteydessä kirjanpitäjääsi. Voimme auttaa esim. veronmaksujen lykkäyksessä sekä ennakkoverojen alentamisessa. Hakemukset teemme sähköisesti ja päätökset tulevat yleensä voimaan välittömästi.

Seuraamme tilannetta ja muutamme toimintatapojamme tarvittaessa nopeasti ja tiedotamme asiasta viipymättä.

Mikäli aiheesta herää kysyttävää, voit soitella kirjanpitäjällesi, palkanlaskijallesi tai Mikolle (050-5412380).

Kaikesta huolimatta mukavaa viikkoa ja reipasta mieltä itse kullekin!